Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 4 oktober 2009

Je hoeft je bril nietop te zetten.

'Daar moet je toch zo naar toe kunnen lopen zou je denken', zei Muisman en wees naar de enorm mooie regenboog, die wel heel dicht bij, een boerderij alle kleuren van de... uhhhhh... regenboog gaf. Mooi gezicht, altijd weer. We maakten tussen de buien door een wandelingetje met Sam die dezelfde afstand ongeveer 4 keer aflegde. Uitslover.

Anyway, thuisgekomen doken we nog even de tuin in. Muisman ging pepers oogsten en ik plukte wat boontjes. 885 gram om precies te zijn. Er hingen ook nog twee ceetjes te roepen om aandacht en 8 mooie halfrode medium size paprikaatjes eisten een pluk. Zeg ik niet nee eej. Verder lagen er heul veul ananaskersjes (325 gram) te verleppen op de natte grond.

Owww, de laatste tijd was ik helemaal vergeten om aandacht te geven aan die kleine oranje bolletjes. Ze hadden het zwaar. Zo zwaar dat ik besloot om er maar meteen wat mee te doen. Even wassen, halveren en koken met geleisuiker en hupseflups, daar stond zomaar een potje ananaskersjam.

Om dit gegeven te illustreren en dat je deze wereldschokkende gebeurtenis niet ontgaat zeg maar, even een gare foto.

6 opmerkingen:

 1. En hoe ziet een ananaskers eruit? Heb ik nog nooit van gehoord, laat staan sjem van gegeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als je nou worstelt met hetzelfde probleem als Christel, ga dan even rechtsboven naar de twitter en klik de bovenste tweet aan, dan zie je een plaatje van de ananaskers.. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kwam er niet uit via Twitter (want ook ik had nog nooit van de ananaskers gehoord!), maar via Google weet ik nu dat je het hebt over de "goudbes"?
  Goh, zo leer je hier nog eens wat. Overigens nog nooit genuttigd, moet zoet tot zoet-zuur smaken? Op wat voor bammetje laat dit goedje zich het beste smaken?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen idee, waarom het twitter niet werkte, misschien moet je zelf twitteraar zijn. anyway, de smaak is redelijk zoet. zuur niet, das alleen als ze niet rijp zijn. Dit jammetje doet het goed op alle broodjes en beschuitjes (denk ik want ik moet ze nog proeven :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik twitter ook niet, en kon de foto wel zien!!
  Ik tetter wel af en toe, misschien ligt het daar aan!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hmmmm, dan weet ik het ook niet Doortje...
  tetter je in de betekenis van heul veul babbelen, of tetter je soms met al je brandewijnfruitjes... :P

  BeantwoordenVerwijderen