Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 3 oktober 2009

Verdiende sterretjes

Zo, terug op de basis na wat klusjes onder de grote rivieren. Lekker een nachtje geslapen in een hotel met uitzicht op uiterwaarden en koeien, water en boten. Top hoor. Puik bed en een douche om puur vrijwillig een uurtje onder te blijven staan. Ontbijt met toeters en bellen....

Alleen de afstandsbediening van m'n TV, tjongejongejongejonge... de helft van de tijd deed het ding het niet en moest ik met m'n arm hoog in de lucht, half uit bed hangend, zoeken naar een vleugje contact. Nouja, als er anders niks te klagen is eej!

Wat een verschil met 'vroeger'. Had je een hotel nodig, dan kwam de gouden gids te voorschijn en was het op goed geluk bellen om een geschikte slaapstek te regelen. Of je liet je leiden door de VVV. Nu is het gewoon een kwestie van het internet besurfen (das geen woord zeker?) en de last minute aanbiedingen buitelen op het beeldscherm over elkaar heen. Zit er iets bij, dan heb je na drie muisklikken gereserveerd en -plingplong- de bevestigingsmail rolt binnen. Superklantvriendelijk natuurlijk.

Anyway, zo nu en dan zo'n uitje is best leuk ennuhhh.. nog leuker... daarna lekker weer naar Muisman, Sam en de wilde dieren. :P

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat je er weer bent Mausie!!
  En dat je en goed hotel had is natuurlijk meegenomen!!Maar nergens is het zo fijn als thuis!!
  Je bent zeker naar huis gewaaid? Wat een wind,niet?
  Ik ben aan de behang in het nieuwe huis van m'n jongste dochter. Het is een hele nieuwe wijk, en daar stuift het me toch, nu met die wind! Als je buiten komt sta je zo met het zand tussen de tanden.
  Kijken of ik geen mondkapje kan regelen!(lol)
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geeft me meteen zin om erop uit te gaan. was je dan helemaal op je eentje weg?

  (oh, en mijn appeltjes in de saus zijn niet warm, ik laat ze maar heel even mee op het einde warmen, zodat ze niet meer zo koud zijn als mijn huis, voor de rest zijn ze bijna rauw ;) - maar misschien kan je het met peer proberen? zo'n goeie harde!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe goed je je ook "besurft", het blijft altijd afwachten wat je te wachten staat. Een goede douche is al het halve werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ...ontbijt met toeters en bellen .....dat is eigenlijk altijd het énige waar ik van geniet in een hotel !gek genoeg eet ik dan toch meestal precies hetzelfde als thuis ....over verloren kansen gesproken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen