Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 19 oktober 2009

Naar de bewoonde wereld

Owwwww sorry hoor, tis een latertje vandaag. Kom net binnengewandeld. Allereerst dit: Christel, de sleutelhanger lag op de mat hoor. ECHT SUPERLOLLIG. Mooi rood ook, precies goed voor het totootje zou ik willen zeggen!

Anyway, We waren in de buurt van Utrecht op bezoek bij een medisch kinderdagverblijf, prachtig gelegen in een bosrijk gebied. Zinvolle middag was het. punt, uitroepteken! Nog best wel een aardige tippel eigenlijk, naar midden-Nederland. Ik woon heel graag in het noorden, maar een nadeel is wel, dat je al een hele reis achter de rug hebt voor je in Zwolle zit, de stad waar ongeveer de rest van het land begint. Bij wijze van dan, hè. De noorderling snapt wel wat ik bedoel (de limburger vast ook wel). Het was lekker rustig op de weg trouwens, je kunt goed merken dat het vakantie is.

Sam ging mee vandaag. Ik weet dat ie stiekem dit blog leest, dus ik wil um bij deze even een vette pluim geven. Sam, knul, je kunt met jou heel goed op pad!

8 opmerkingen:

 1. Blij dat je er blij mee bent.... :) En ja, die kilometers. Richting schoonouder zijn we ook altijd ruim 2,5 uur onderweg. Dan zou ik graag zo'n tijdmachine willen hebben zoals bij Suske en Wiske.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook leuk gedaan met het kaartje eraan en mooi ge(m()h)aakt Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoiets is dat bij ons ook telkens.........als we naar Amsterdam of Utrecht willen.Is dat voor ons bijna een wereldreis!!
  Dus ik kan me er wel wat bij voorstellen!!

  Volgens mij kun je niet alle pompoenen eten,maar wat is een pompoenen wat is sierfruit????
  Goeie vraag, niet?
  Ik heb de soep gemaakt van de pompoen die afgebeeld is!!Het was echt lekker wel pittig,maar lekker!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmpf... Vanuit onze "uithoeken" des lands zijn afstanden wel te meten in lange kilometers. Randstedelingen meten meer in "tijd": schiet je een metertje op in de file: ben je uuuuuren aan kwijt! :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bekend, ja...
  Regelmatig moet ik voor mijn werk naar Zwolle en Lelystad, voor overleg met collega's en andere zaken. Vreemd genoeg kijken ze je meestal vreemd aan wanneer je voorstelt om eens een afspraak in de Eemshaven te maken... alsof het zo ongeveer het einde van de wereld is!
  En maar mopperen, dat het zover rijden is, terwijl ik/wij toch regelmatig diezelfde afstand afleggen...
  Nee, de algemene indruk die wij krijgen is de volgende: de afstand Zwolle-Noorden is véél verder dan Noorden-Zwolle...

  Maar ik klaag niet... sinds mijn verhuizing zit ik ineens bijna halverwege Eemshaven-Zwolle, dus maakt het ineens veel minder uit waar ik heen rijd! Maar ik denk wel eens terug aan anderhalf jaar geleden, toen was je gewoon nog eens drie kwartier langer onderweg!
  Knap van Sam trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zelfs de Zwollenaar begrijpt wat je bedoelt:D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kan me er álles bij voorstellen , het is ook de reden dat ik niét bezweken ben voor de ruimte en de schattige huisjes die je daar voor "een habbekrats "kunt kopen ... onoverkomenlijke afstanden voor iemand die drie kwartier auto rijden al een flinke rit vindt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ach wij hier in het Oosten des lands gaan regelmatig naar het Westen.
  Voor ons lijkt die afstand korter als voor de familie in het westen :-)
  Enne wij hebben dan meer adressen waar we op visite kunnen, dat is het ook wel :-)))

  BeantwoordenVerwijderen