Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 18 oktober 2009

Zweethut?

Gemiste kans. Ik zag allemaal egeltjesfoto's in het Volkskrant magazine van deze week. Die mocht je als lezer insturen. Drommels, daar had ik geen slecht figuur geslagen met mijn snottebel-egel! Maar ik had de oproep niet gezien vorige week. Echt wel jammer! Zoek me nou trouwens het hompeschompes naar de plek waar ik dat plaatje opgeslagen heb. Krijg het er warm van.... Nouwwww, lamazittuhhh, of laat ik het zo zeggen: wil je nog beeld: de foto staat ergens in een blogje dat geen cocktailprikkers heet of zoiets en je wordt getrakteerd op een enorme snottebel die uit een klein egelsnoetje hangt.Als ik nog even doorschrijf is het belletje nog groter dan de egel, maar dan doe ik de waarheid toch enigzins geweld aan.

Zit trouwens toch al met rode koontjes op de bank, want dat heb je dus wel hè met een houtkacheltje, dat is hollen of stilstaan. 23 graden is het hier nu. Moet ik wel zeggen dat de woonkamer niet formaatje balzaal is, dus de warmte kan nauwelijks weg. Tuurlijk gaan de deuren naar de andere vertrekken open, maar toch is de doorstroming niet echt groot.Misschien moet Muisman maar een klein propellertje (schrijf je dat zo?)installeren, zodat er wat beweging in de lucht komt. Tot die tijd maar kleden naar de gelegenheid. T-shirtje. Ook een manier om het zomergevoel te verlengen!

update: toch maar even een zoekopdracht opstarten: duurt even, maar dan heb je ook wat!

6 opmerkingen:

 1. Er is er ook maar één die zo'n foto heeft he...
  Mama Muis: wat een uniek plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto! Volgens mij had je wel succes gehad bij de Volkskrant. Jammer. Je hebt hem na de foto toch wel een zakdoekje gegeven he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bah........en dat op m'n nuchtere maag!!

  Je zal maar Mama Muis heten, dan moet/wil jealtijd wat anders dan anderen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb me Hompeschompes apegapen gezocht :-)
  Dat zegt Sjoerd dan vaak.
  En die egel heb ik nog wel op mijn netvlies..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien alsnog even bij de Volkskrant bezorgen die foto?
  Hij is mooi! Hopelijk is egelbeest inmiddels van de verkoudheid af.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt (je) dus "het snot " gezocht !Jammer dat je te laat was ,dit is een winnaar natuurlijk !

  BeantwoordenVerwijderen