Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 29 oktober 2009

Plaatselijke bui

Sam is tegenwoordig een echte man, tenminste dat denkt ie. Als we een lantaarnpaal, hek of heg tegenkomen tilt mister macho zijn poot op en straalt een plasje DNA op het toch al zo geteisterde voorwerp. Want laten we wel wezen. Sam is natuurlijk niet de enige die zijn vlag op deze wijze plant.

Anyway, nou ben ik dus bezig om hem dit onhebbelijkheidje af te leren. Ik vind het een vieze gewoonte kort gezegd, een klimrek of een doelloos paaltje, Sam ziet het verschil echt niet. Maar dat ombuigen is nog lastig hoor. Praten hielp in elk geval niks. 'Mensenmannen gaan toch ook niet op de pot zitten als ze moeten plassen', poneerde het beest brutaal.. Nouja zeg, ik stond met mijn oren te klapperen! Ohh, die zijn er best wel hoor', antwoordde ik, 'en trouwens, dat is heel wat anders! Hoorde ik hem toch heel vals 'watjes' brommen.

Afijn, nu roep ik elke keer als ie aanstalten maakt; NEE! en trek um weg van de plek des onheils. Moet zeggen dat m'n stem wel hard klonk in de slaperige nieuwbouwwijk. Zeker vijf andere honden hielden hun straal in...... Das toch bijzonder eej :P

4 opmerkingen:

 1. Wilde je even "persoonlijk" bedanken voor je complimenten!

  Eerlijk gezegd leek ook echt of de jurk voor mij ontworpen was...zo perfect MIJ.

  Er staan wat nieuwe foto's op...en dan gaat de moestuinblog weer verder...

  Goed weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tsja, dat krijg je als je zo veel overwicht hebt!
  Wel eens een carrière als hondentrainer overwogen?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent dus "geschikt" ..... * krast vakje vol met zwart potlood*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Snap wel goed dat je het maar niks vindt. Ben benieuwd of het gaat lukken met afleren! Hoop wel voor Sam dat ie straks nog z'n poot durft op te lichten al hij écht moet ;)

  BeantwoordenVerwijderen