Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 10 oktober 2009

Planttijd

Zo, de koude nachten zijn geloof ik een beetje voorbij. Ik zag Muisman tenminste met zeilen lopen en er staat nu alleen nog een iglogeraamte. Dat blijft staan, want mocht de temp nog ernstig dalen, dan is de blauwe kas zo weer in ere hersteld.

Gisteren begonnen met het invullen van de schaduwtuin. Op bescheiden wijze hoor, vader Muis had wat varens uit zijn tuin gehaald, zodat ik die bij ons kon planten. Ze hebben een plekje gekregen onder de tot parapluutjes opgesnoeide dennebomen zal ik maar zeggen. Ik hoop dat ze het daar naar hun zin zullen hebben.

Volgende week grootse tuinklusplannen! In elk geval voor dinsdag en woensdag. Dan moest er maar eens wat plantgoed uit de rest van het muizenerf bijeen gescharreld worden en overgeplant naar de schaduwtuin. Pak ik wat schoenlappers bij de lurven, flink wat bodembedekkers en overenthousiaste klimop. Sterke planten die zich goed zullen redden en de zaak wat aankleden. Verder de kas klaarmaken, onkruid wieden en knoflook poten. Hoop dat het weer wat meewerkt

Tot dan moeten handjes nog even toonbaar blijven. Morgen en overmorgen weer op stap voor m'n patiëntenproject. Brabant dit keer. Weet niet of ik me nog meld zondag. Zag wel dat het hotel draadloos internet had..... dus wie zal het zeggen. Hoe dan ook digitale snelweglezers: FIJN WEEKEND

3 opmerkingen:

  1. Ik zou zeggen fijn weekend en werk ze!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Komt er van de tuinklussen ook weer een leuk filmpje? (Ja, ik was niet helemaal lekker)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Grote plannen dus nog in de tuin !Opschieten hoor want vóór je het weet zit de vorst in de grond !

    BeantwoordenVerwijderen