Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 8 oktober 2009

Soms moet je delen


Ik kreeg vandaag een kadootje van de papa en mama van Minimuis. 'Alsjeblieft', zeiden ze, 'daar kun je mooi mee spelen.' Owww geweldig, echte ouderwetse stapelblokjes!

'Daar mag ik ook mee, hè oma?', vroeg Minimuis. Nou dûh, echt niet!! 'Je bent nog lang geen anderhalf jaar, dus nog even wachten', antwoordde ik gevat. Jahahahaha, oma is niet op haar achterhoofd gevallen, het waren wel mijn blokjes!

Maar oma', pruilde Minimuis, 'jij bent toch al heel lang vijf jaar geweest?' Tssssssssssss. slimme meid. Je kan wel nagaan van wie ze het heeft. 'Hubbubbbubbbub, niet zo brutaal tegen oma.', deed ik even lekker autoritair en ging spelen.

JA dat dacht je.... Was ik mooi aan het stapelen, gooide Minimuis steeds mijn blokjes om. En ze hield me nog voor de gek ook! Rolde met haar lijfje naar links om dan onverwacht rechts uit te halen... (van Minimuis uit gezien dan hè)

NOU ZEG, ZO VIND IK ER NIKS MEER AAN JA!, riep ik knorrig, maar moest ook wel een beetje lachen, want Minimuis keek wel errug triomfantelijk moet ik zeggen.

'Echte oma's spelen samen hoor', zei Minimuis wijsneuzig. AI, daar had ze gelijk in natuurlijk. En zal ik je eens wat zeggen, het was nog leuker ook!

6 opmerkingen:

 1. Wat wordt ze al groot!! En wat een guitig koopie zit erop zeg. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Koopie is natuurlijk koppie, maar duh, dat snapte je vast wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. *smelt helemaal weg* die hadden wij ook vroeger! UUUUUREN heb ik voor mijn broertjes stapelblokkentorens gebouwd, zodat zij ze met die heerlijke lach van hen weer om konden gooien.
  overigens: flink gedaan, dat samenspelen *geeft schouderklopje*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat leuk, die "ouderwetse" stapelbekertjes! Dit soort speelgoed houdt altijd zijn waarde, dat blijkt maar! Na het stapelen was het dan ook weer een spel om ze allemaal op maat IN elkaar te zetten! ;-)
  (Prachtig mini-muizenkoppie trouwens....)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is echt een moppie om te zien, die mini-muis!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo zie je maar , je kunt nog wat leren van zo'n schattig minimuisje ;-) , schattig verhaaltje weer !

  BeantwoordenVerwijderen