Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 31 oktober 2009

Wassuhweweer!

Owwwww bijna de blogdeadline gemist zeker? Ik ging vanmorgen om zeven uur de deur uit en kom net weer binnen. Errug leuke dag gehad. Een Landelijke Dag om precies te zijn, want zo heet de jaarlijks terugkerende ledenbijeenkomst, georganiseerd door de patiëntvereniging waar ik momenteel voor werk. Boeiende lezingen, muffins en cake bij de koffie, heerlijke lunch (een muis moet goed eten!), leuke mensen en weer veel ideeën opgedaan. Das allemaal bijzonder blijmakend.

Nou lekker thois bij man mois, alle wilde dieren én Sam niet te vergeten. Met een potje handgezette koffie.... Dat lag niet aan Muisman, die schroefde de koffiemachine uit elkaar en kreeg het verwarmingselement weer aan de praat. 'Maar ik kon eigenlijk geen echte oorzaak vinden', zei de man al toen ie verslag deed van z'n klusserij, 'Heb voor mezelf wel weer een potje koffie met het machien kunnen zetten, dus misschien doet ie het nog wel een keer'.

JAAAAHHHHH had je gedacht.... lauw loenen... nouja, de rest van het verhaal ken je (FLUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUIUITEN KRENG!!!)

1 opmerking:

  1. Betekend dit dat je naar een lekker bakkie koffie kon fluiten ?

    BeantwoordenVerwijderen