Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 1 november 2009

Navelstaar

De houtkachel is multifunctioneel. Muisman heeft er een bakje aangehangen en droogt daar zijn pepers in. Dat gaat heel erg goed en het is energiezuiniger dan ze in de oven gedurende lange tijd op lage temperatuur te dwingen hun water te lossen. Ook het keteltje met koffiewater staat op het kacheltje en als je een tijdje geduld hebt, gaat ie zomaar ...... (ik ga het niet meer noemen). Das toch geinig zoiets en makkelijk verdiend.

Anyway, nu zul je wel zeggen, heb je haar weer met haar (koffie)geleuter, maarja mijn wereldje is op een bepaalde manier een beetje mono en klein momenteel. Dokter wat heb ik eigenlijk? Navelstaar Miep, maar het is tijdelijk en ongevaarlijk! Ben veel aan aan het werk en niet met andere dingen bezig. Tja, dan ga je inderdaad een beetje neuzelen op microniveau. Hoor maar:

Had ik al verteld dat ik de allerallerlaatste overheerlijke paprikaatjes uit eigen tuin in een maal heb verwerkt? En nog twee minicourgettes ook. Behoorlijk wennen dat er nu niets meer te strietsen valt uit eigen toko. En de diepvries wordt ook al leger.... Wel mooie kans om um even te ontdooien. Trouwens je kunt het geloven of niet: ik weet niet waar de uitknop van de koel/diepvriescombinatie zit ennuh...

Wat!! Of ik verder niks zinnigs te melden heb?

Zei ik toch al... Tsssss.... wou m'n uitspraak alleen even onderbouwen!

6 opmerkingen:

 1. Dan maar gewoon de stekker eruit, dan gaat ie vast wel uit ;)
  Boekwrm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig idee van je man, dat bakje aan de houtkachel. Kan volgens mij ook heel goed met tomaatjes. Hoe heeft hij dat bakje precies gefabriekt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uitknop? Hebben wij ook niet hoor. Gewoon stekker eruit. Navelstaarderij... Ik zou toch willen dat ik daar alleen last van zou hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en op die stekker ook trouwens nou ik er over nadenk Wrm en Chr.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zó stóm dat ik meteen altijd wil laten zien hoe slim ik wel ben ,had zóveel makkelijker geweest als ik de uitknop van de vriezer niet had gevonden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen