Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 2 november 2009

Net kadootjes vind ik


Ga ik gewoon even verder waar ik gebleven was. Owwnee, schiet me nog wat anders te binnen. Er stond een heel goed bij stem zijnde meneer met een gitaar te zingen voor de supermarkt. Schonk me een hele brede glimlach terwijl ik naar binnen liep, maar op een manier alsof ie zelf een beetje verlegen werd... Werd ik op slag ook verlegen van, zodat ik na het boodschappen doen niet meer een muntje in het doosje durfde te doen. Dus tip voor de straatzangers; zie je een muis, dan geen contact maken, gaat ten koste van de winst. (tot zover hoe suf kun je zijn).

Afijn, oog op de toekomst, vroeg hoe Muisman de pepertjes aan de kachel had gehangen. Nou, niet door een ingenieus systeem, maar door gebruik te maken van het ventilatiegat en een klein uitsteekselgevalletje aan de voorkant. Beide onderdelen houden het bakje in evenwicht! En dat drogen gaat dan als een trein. Intussen zijn er al een paar van die ontwaterde jongens in de olie beland (links). Het rechterflesje bevat ongedroogde pepertjes. Heeft Muisman toch super gedaan vind ik! Leuke kadootjes!

oja, vergeet ik het vriezerverhaal, nou.. er is idd geen aan en uitknop ennuh de stekker... daar kunnen we waarschijnlijk niet meer bij komen.... foutje bedankt! (nou, zetten we toch even een stroomgroep op nul!)

7 opmerkingen:

 1. Ik ben op slag veliefd op de flesjes , wat leuk!de flesjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh echt geinig die flesjes. Maar ik heb net een heel lang weekend Mama Muis verhalen ingehaald en op de een of andere manier blijf ik nu fluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor de tip voor het droogbakje! Goed idee om het in die ventilatiegaatjes te hangen. Vandaag al tomaten gekocht, dus ik ga ook iets fabrieken om voor de kachel te hangen. Jammer dat het nu te laat is :-).
  En inderdaad, prachtig die flesjes zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verkoop je de flesjes ook, want het is binnenkort weer Sinterklaas.
  (Of die leuke Ekster Engeltjes voor Kerst..)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke flesjes!
  Ziet er ook lekker uit. Kan al helemaal bedenken hoe lekker de olie over een salade is. * mjammie!*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Min je hebt gelijk, ik moet nodig weer eens aan het creeëren... maar die flesjes... als je nou om de hoek woonde waren ze nog enigzins betaalbaar, maar die verzendkosten hè!

  BeantwoordenVerwijderen