Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 18 november 2009

Het viel mee.

Muisman verbrak het record laptop opzij zetten en richting keuken sprinten met driehonderdste van een seconde. Knap, want het oude record stond al op scherp. Hij kwam tot z'n actie omdat ik al ach en wee├źnd en als een kip zonder kop van links en rechts door de keuken tolde. Tja, ik had de thermoskan vergeten en de pasgezette koffie straalde enthousiast uit het hangende koffiefilter van ut apparaat. Normaal moet dat weglopen niet kunnen zonder pot, maar nu kon het dus wel. Hellup, dacht ik en zocht paniekerig naar een schoon bakje om het brouwsel op te vangen. Dat bleek lastig, vandaar.

'Kannonnen Miep, ik dacht dat er brand was ofzo', zei Muisman geschrokken en zag er de lol even niet van in. Kon het me levendig voorstellen. In een fractie van een seconde kan er een boel narigheid voor je geestesoog afspelen. Gelukkig had de man desalniettemin in no-time de missende thermoskan in het vizier. Eind goed, al goed zogezegd.

'Ga jij maar lekker op de bank zitten Muisman', zei ik en knuffelde m'n redder in nood, 'Ga ik een bakkie voor je regelen, dat heb je wel verdiend!' (ja toch, niet dan!)

4 opmerkingen:

 1. Nou, hij lijkt Superman wel! Fijn zo'n man niet snel kan reageren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohw ik dacht dat Tijger of Wolf op het aanrecht gesprongen waren...
  En is je keuken weer spic & span??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dat zonder sportschoenen , dat beloofd nog wat voor het WK.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hihihihi.........redder in de nood!!

  BeantwoordenVerwijderen