Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 21 november 2009

Onderdelen verzamelen

'Al die kant en klare pakken, het is toch bij de wilde konijnen af', dacht ik en koos voor een eenvoudig kartonnetje Van Houten cacaopoeder. Ik kan toch papverpiepertjes nog wel zelf een kop chocolademelk maken zonder gebruik te maken van dat prefabspul? Idd, dat kon ik. Lekker met echte melk. Dus. Applaus voor mezelf. Back to basic hier. Inmiddels ook al een klein busje Buisman in de kast. Jawel, vooropig blijf ik lekker met de hand koffie zetten (ja,ja,ja, nou zal ik er over ophouden).

Zit hier op de bank engeltjes te monteren. Heb er nu vier af. Dat wil zeggen, die zitten in elkaar, want ze moeten nog iets aan de voetjes, een jurkje aan en niet te vergeten fladdervleugels aan de achterkant. De handjes en voetjes zijn ook van hout. Heel simpel een beetje rond geschuurd. Bovenin het hout zit een klein gaatje en daar kan ik dan een draadje doorheen halen om ze vast te zetten aan de onderjurk.

De dames zijn zelf wel tevreden geloof ik, al hoorde ik ze nu weer ruzie maken wie welk stofje als jurk mocht... Heb ik even met de vuist op tafel geslagen en dreigende taal geuit. 'Als jullie niet ophouden blijf je maar fijn in je onderjurk lopen ja!', Nou, daar zijn ze aardig rustig van geworden... voor zolang het duurt eej.....

4 opmerkingen:

 1. Ik moest wel even wat puzzelen en ik snap het nog steeds niet, maar eindelijk kun je door de link aan te klikken het bedoelde filmpje zien. Minimuis vond ik wel veel schattiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de onderjurken al prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Minimuis was zeker schattiger, maar ik moest wle lachen om de 'bat', Mens

  Nou daar denken de dames anders over, Min :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou toch de "engelstatus" wat terugschroeven als de dames zo veeleisend blijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen