Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 5 november 2009

Snorren gaan we!

Straks ga ik eens even lekker slepen. Breng ik alles naar de grote tafel beneden en dan maak er een lekkere puinzooi van. Draadjes, lapjes, bandjes en natúúúrlijk de naaimasjien. Ga ik kerstengeltjes maken. Weet nog niet hoe, maar dat is ook het leuke ervan. Gewoon beginnen en dan maar kijken waar het schip strandt of waar de engel vliegt, das beter.

Zeg je wel dat een engel vliegt? Klinkt zo aards eigenlijk. Engelen dalen neer of ze verschijnen, maar daarvoor moeten ze wel eerst door de lucht bewegen zou je zeggen. Pffew, lastige materie, want hoe noem je dat dan.

Anyway, knutselen is even wat anders dan nadenken over werkdingetjes. Heb ik zin an. Zondag namelijk weer op stap. Heen en weer naar Zierikzeeland.... nou, dat is vanuit het Muizennest best wel ver hoor!

5 opmerkingen:

 1. Laat je morgen een foto zien hoe ze zijn geworden?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Denkt best lekker na hoor tijdens een beetje engeltjes maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom snap ik nou nooit waar jij de tijd EN energie vandaan haalt???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een wereldreis op zich van jouw naar Zeeland. Kun je ook een kerstengeltje met een staart maken, dan koop ik die :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Engeltjes, ben benieuwd hoe je dat aanpakt en wat het resultaat wordt.

  En dat is van het ene uiterste naar het andere uiterste, die reis. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen