Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 26 december 2009

Kong fu?

UT zijn gezellige dagen, kan niet anders zeggen. Gisteren alle muizen in het nest, die gewapend met een bijdrage voor het feestmaal, 'ns ff lekker kersterig kwamen doen. Inclusief Minimuis. Nouja, die had zelf dan niet in de keuken gestaan, maar ze wilde alles van A tot Z met open ogen meemaken... een loffelijk streven.... maaruhhh ik kan je vertellen, dat is niet makkelijk voor een 10 maanden oud trolletje. Werd ze een beetje luidruchtig van. ik zei nog: 'wil je wat van oma's wereldberoemde plakbier (=kersenbrandewijn).!' Tsssss, deed ze en haalde haar minineusje op. nouja zeg!

Afijn, op het moment suprème verloor ze het toch even van Klaas Vaak, dus toen konden de maximuizen in alle rust tafelen. Ennuh wat was er verder nog. oja, Sam had z'n vriendje Spike op bezoek, dus dat was ook kat in het bakkie. En over katten gesproken, die deden of ze gek waren. En dat was het beste wat ze konden doen met al dat volk over de vloer.

Hieronder nog ff een filmpje van Sam. Die heeft namelijk net als heel veel andere dieren ontdekt dat je somt even wat hulp nodig hebt bij de maaltijd. Apen nemen een stok om een banaan ofzo te pakken te krijgen, knaagdieren (of was het een vogel) een steen om een noot te kraken... Sammetje gooit dus altijd met zijn Kong om de inhoud eruit (of los) te krijgen... Von'k grappig om ff te laten zien. En oja, en als je ff wilt nawinteren moet je bij muismans winterfoto's zijn. Hebben ook een hoog Sam gehalte trouwens :P

2 opmerkingen:

  1. Kerst 2008, De kinderen om tafel met een eenvoudig potje. Het samenzijn vind ik gezelliger dan het lang in de keuken staan. De beide kleinkinderen waren er ook en ijs toe is altijd een feest. Dan mogen ze zelf weten wat de garnering is; chocoladevlokken, saus, slagroom of advocaat-voor de volwassenen-. Kleinzoon van vier; ik wil ook gele vla. Nu een half theelepeltje dan. Er moest een totaal nieuw schaaltje komen, dat was toch geen lekkere vla. Nu hebben we het spul net weer uitgezwaaid. maar kleinzoon heeft niet weer om gele vla gevraagd. Eén keer was meer dan genoeg.
    Hartelijke groet en tot laters
    Gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt als heel gezellig Gerrie en voor elk wat wils... en voor de kleine man geen grote mensen gele vla meer? grappig :P

    BeantwoordenVerwijderen