Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 12 januari 2010

Begrijp je wel?

De één ligt op z'n rug om daarmee bereidheid tot overgave te tonen en de ander...... zegt met dat gebaar juist nog wel een robbertje te willen vechten.

De één zwaait heftig met z'n staart om te zeggen dat ie er zolangzamerhand SPUUGZAT van is en de ander..... vindt het dan juist: SUPERLOLLIG ALLEMAAL!!!!!

De één gaat er van tussen als het genoeg is geweest en de ander denkt....... hé we gaan tikkertje doen! Wacht op mijhij!!! Zelf zou ie een toontje lager zingen als het wat teveel werd, een beetje inelkaar gedoken misschien, of toch maar op de rug....

Tja,
Mag de communicatie wat verschillend zijn, aan het eind van de dag, als het kacheltje snort, en iedereen een volle buik heeft, is er vrede op aarde! Maar of het comfortabel ligt.......

kweenie

Overigens is Sam inmiddels vriendjes met alle wilde dieren. Al maken ze het hem wel lastig. De prinsen en princessen willen namelijk altijd het beste plekje in z'n bed. Gelukkig niet allemaal tegelijk, das dan weer een mazzeltje.

Komt nog wel.

8 opmerkingen:

 1. Vrede op aarde..............

  Tot morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een skeet die Sam. Lara heeft voor het eerst Spike een tik verkocht. Fi-nal-ly...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoooo herkenbaar! En het is zo grappig, die communicatie tussen de beestjes! Prachtige foto, trouwens. Wij zijn vaak te laat als we zoiets moois zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha... het aloude "ze kunnen niet MET en niet ZONDER elkaar! :-) Wat een prachtig foto-moment!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. als je dit tafereel toch ziet, dan is er toch niets anders meer belangrijk ? dan valt toch meteen alle stress (mocht je die hebben) van je af ? Puur genieten vind ik dit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Benieuwd hoe lang het duurt voordat je een foto hebt met het hele stel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja, als je je dat bedenkt dan denk je: dat komt nooit meer goed tussen kat en hond. Gelukkig weten de mijne beter en die van jouw zo te zien ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leven als kat en hond ... waarom heeft dat spreekwoord toch zo'n slechte naam... hier teken je toch voor ?

  BeantwoordenVerwijderen