Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 11 januari 2010

Weet nergens van!

Moest ik weer tot mijn oksel in het afval. Het was voor de goede zaak hoor. Mijn geloofwaardigheid stond op het spel. Ik word namelijk wel eens beschuldigd van het 'verstommelen van dingen'. Dat is een uitdrukking voor het definitief wegslepen van zaken of spullen spoorloos laten verdwijnen.

Zo gaat het verhaal dat ik al heul veul aardappelschilmesjes op duistere wijze heb gelost. Nou zeg, wat een apekool (of is het apenkool). Kijk, ik heb wel eens iets nodig. Bij een klusje of in de tuin. Moet ik bijvoorbeeld wat knippen, maar zie ik mijn schaartje niet (ook uitzondering natuurlijk). Anyway, dan pak je wel eens wat. Tja en dat komt dan best wel weer tevoorschijn.... ooit.

Nou en zo is soms ook de gootsteendop onvindbaar. En daar zou IK dan meer van weten. Lijkt MIJ sterk. 'En wat is dit dan Miep?', zei Muisman laatst en viste de plug uit het groente-afvalbakje. 'Sam was er mee aan de slag', antwoordde ik snel. Ja zoiets maakt mijn zaak er niet sterker op natuurlijk.

Maar goed, nu was ie alwéér verdwenen. Keek ik even tussen de vuilnis en warratje, daar lag het ding. Straks maar eens even de katten aan een verhoor onderwerpen. Die weten er vast meer van. Ik niet, dat begrijp je wel...

6 opmerkingen:

 1. Het ligt gewoon wel eens even ergens anders ...kán gebeuren toch !Aardappelschilmesjes staan erom bekend dat ze er graag `even uit zijn `, wéten we toch `....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn katten gaan er echt mee aan de haal, maar verder dan de keuken komt ie dan niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank voor je begrip Riet,

  Moet je niet te licht over denken, Door

  Das grappig, jouw katten spelen met de dop! Ook handig, kun je hun de schuld geven mocht ie toch eens verder dan de keuken komen....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en toch is het zo, Mamamuis, mijn katten gaan er nog wel eens met mijn peperdure messen of vorken vandoor. Dan zie ik maanden later in een verborgen hoekje wat glinsteren en blijkt 'iemand' het mes vakkundig achter een aanrechtschotje te hebben geschoven. Nou...zeg nou zelf... waarom zou IK dat doen ? toch ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk, jij en ik weten waar we het over hebben. Tuurlijk doe JIJ zoiets niet, wie dat denkt is van de zotte!

  BeantwoordenVerwijderen