Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 10 januari 2010

Geen yeti

Je weet dat ze er zitten, maar zien doe je ze niet. De sneeuw bracht echter helderheid. Hele kleine voetafdrukjes vond ik, aan het begin van het houthok. Er was wat van het goedje onder de deur doorgewaaid en kennelijk had een klein zoogdiertje (een minimuis, maar dan anders als je begrijpt wat ik bedoel), zin om er eens lekker doorheen te banjeren.

Nou duid ik het positief, maar dat is naief. De inhoud van het houthok neemt namelijk dramatisch in volume af. Elke dag komt er een mens naar binnen stappen en die wandelt vervolgens weer naar buiten met een paar dozen brandhout onder de arm. Zo neemt de kans op woningnood onder de talrijke, min of meer clandestiene bewoners, drastisch toe.

Ik vermoed dat ze een plan bedenken om me te laten struikelen en zo de kaalslag een halt toe te roepen. Die met de sneeuwvoetjes was vast aan de slag met een rolmaatje. FF meten hoeveel klimop er afgebeten zou moeten worden. Een stuk voor de val en een veel langer stuk om me te knevelen. Gullivers avonturen zijn er niks bij. Zal Muisman maar een paar keer die kant opsturen. Ik durf niet meer.

9 opmerkingen:

 1. Maar wat als er dan iets heel ERGS met Muisman gebeurt???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo lang ze maar niet besluiten aan woningruil te gaan doen is het nog niet zo dramatisch lijkt me?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bang voor je medemuizen???

  Ojee...wat nu!

  Ik denk dat zij banger zijn voor jou, dan jij voor hun!!
  Maar ik heb het ook niet op muizen!Bbbrrrrr!

  En nu...kou lijden?

  Je bracht me op een idee gisteren, ik heb er een theelichtje ingezet! Zag leuk uit!!

  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Neh Libra, vast niet *doet schietgebedje* ennuh.....die is heul sterk!

  haahahha dat zou ook wat wezen, maarruhm....onderschat de kracht van een groep niet Angeli, en ik wil wel houtjes in de kachel.

  Dit zijn de zwarte schapen van de familie Door!
  Waxinelichtje... ik denk dat dat heel mooi doorscheen. Goed plan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, Mamamuis toch, gun die beestjes ook wat en bedenk dat wanneer de houtblokken op zijn zij hun heil elders gaan zoeken. ehhhh ? kweetniewaarhoor :-) en eigenlijk zijn ze hartstikke leuk. Ik krijg ze regelmatig cadeau hier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe bedoel je dat precies Margriet; gun ze ook wat? Een verzetje in de vorm van een terroristische aanslag? Tssss, en je bent nog wel een medeblogger! (geintjuh...neh ik vind ze schitterend en ook hier worden ze aangeboden op de mat en -met een beetje geluk- helemaal in tact. das dan best zielug eej)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gewoon schoenen aan doen , dat helpt want dan ben je géén held op sokken meer ;-)
  Zo'n gezellig haardvuurtje is de moeite toch wel waard om de gok te nemen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gheghegheh, das een hele gevatte Riet...AU! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou ik zou zeggen laat je katten maar eens spoorzoeken

  BeantwoordenVerwijderen