Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 27 januari 2010

Bezige Bij enzo

Hè,hè, ff horizentaal (geen schrijffout) dacht ik en ging liggen op het vloerkleed. Soms kun je ook te teveel indrukken krijgen. Het roomwitte plafond met z'n sympathiek kromgetrokken balken bood een rustgevende aanblik.

Overal in de achterkamer stonden stapeltjes boeken. stapeltjes inbreng, stapeltjes voor de liefhebber, stapeltjes herlezen en dan opnieuw beoordelen, stapeltjes waar gaat dit over, stapeltjes is dit van mij?. Het stapelje 'moet blijven' stond alweer op de plank.

Okki hielp actief mee. Denk maar niet dat ik hem voor de foto in het vak gezet heb. Hij deed een gewaagde sprong vanaf een kast en vond zichzelf een hele Piet. Op de plank onder ut beestje staan trouwens een rijtje ouwe salamandertjes, die zitten nu gezellig in de doos 'inbreng'.

Sam vond het heel geslaagd, mijn poging tot retraite. Even deed ie of we een slapende roedel van twee waren maar al snel liet ie z'n zwarte gummineus tot vlak bij m'n oor zakken. 'als je nou echt even wat leegs wilt, kun je mij beter uitlaten, er gaat toch niks boven het platte Groninger land', waffelde hij (nee geen Z). Slimme jongen. Moesten we maar doen.

11 opmerkingen:

 1. Kindlief vraagt waarom de kat geen poesje muis heet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, die zin moest ik even drie keer lezen, maar nou snap ik um. Nou kindlief, er zijn vier poesjes muis. dussuhhh.. voor het gemak kan ik um dan net zo goed bij de naam noemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oja Christel,jij als haakster, moet even naar Angeli (zie reactie vorige blog), die heeft een leuk haaksel gekregen van weer een andere blogger, echt überlollig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sorry Christel, ze zijn gebreid bedenk ik mij nu... en nou hou ik op met mezelf te spammen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, boeken uit zoeken! Maar inderdaad heel veel werk. Heb je ze nu allemaal op alfabet staan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. stadsmollin (op locatie)28 januari 2010 om 14:54

  Wat een aapje zeg! Ik moest er nog aan denken tijdens de grote opruimactie te casa stadsmollenposse. Okki houdt er inderdaad erg van als je schoonmaakt, opruimt en verplaatst. Oppassen als je bijvoorbeeld de bank optilt, dan gaat zo dat nieuwschierige snoetje eronder, en lege dozen of planken zijn ideaal om in de weg te zitten ;)

  "Wat nou boekjes? Ik zit hier toch? Nee dan?"

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Op alfabet? Nee hoor Liesje en ook niet op kleur :P. Wel op auteur trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja ze gaat echt actief meedoen, mauwt ook de hele tijd dramatisch. dat meedoen is wel erg gezellig, mauwen wat minder :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Past mooi bij het gepiep en gewaffel!

  BeantwoordenVerwijderen