Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 26 januari 2010

Even eronder kijken ofzo

Eén van onze wilde dieren (kleine Tijger heet ie. ZO, nou weet de hele wereld het, vervelend staartmonster, eigen schuld!)heeft een nieuwe hobby. Hij schuift voorzichtig de waterbak naar zich toe. Steekt er z'n neus een paar keer in en kiepert vervolgens met een handige pootbeweging het hele geval om.

Zou niet zo vervelend zijn als het een klein formaatje bak betrof, maar het is Sam z'n slubbervoorraad. Geen idee waarom Kleine Tijger er steeds mee aan de slag gaat. Misschien vermoedt ie een verstopte brokjesopslag om z'n onophoudelijke trek te stillen. Nou sorry hoor, het beestje heeft een bijzonder toereikende vetlaag, die honger is volslagen ongepast..

Maar toen moest ik, toen ik vandaag op stap ging, de hele handel uit voorzorg in de gootsteen zetten. Tsss en ik ben net bezig om een aantal van de andere katten te leren dat ze niet op het aanrecht mogen! Tja, zo belanden we in een heuse vicieuze cirkel eej.

Anyway, hoop dat het een tijdelijke kortsluiting in het kattenkopje betreft.

6 opmerkingen:

 1. Je hebt het maar druk met die wilde dieren temmen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tijgers zijn nou eenmaal nieuwsgierig. Als je hem gewoon poes of slak had genoemd... Was er niks aan de hand geweest :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat wordt een zwevende drinkbak aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sommige katten zijn dol op bewegend water. Het aanschaffen van een kattenwaterfontein kan je probleem oplossen. kan Sam weer rustig slobberen uit zijn eigen bak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kattenwaterfontein? daar heb ik nou nog nooit van gehoord Ineke (van een zwevende ook niet marlies :P). Zal eens even googelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou jij niét nijdig worden als je ego zó geschoffeerd werd door je KLEINE Tijger te noemen terwijl je met gebak een grote waterbak omkiepert?

  BeantwoordenVerwijderen