Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zaterdag 2 januari 2010

Boomversiering


Ik zocht m'n allergrootste stopnaald en twee meter katoengaren, maakte een dubbele draad en ging zitten rijgen. De pret duurde niet zo heel lang, want uiteindelijk had ik maar een kraal of acht tot m'n beschikking.

'Alsjeblieft', zei ik tegen de walnotenboom, en versierde de kale takken. 'Voor als je nog bezoek krijgt, kun je een lekker bolletje serveren!' 'Ik wil geen bezoek', zemelde de boom en keek met een scheef oog naar beneden... Ah, ik snapte z'n bezorgde blik.

'Joh, das helemaal niet zo'n handigerd en klimmen kan ie ook al niet.' antwoordde ik luchtig, maar kruiste snel mijn wijs en middelvinger achter m'n rug. Je weet het maar nooit......

3 opmerkingen:

 1. Enne.........kon ie klimmen??????

  Nou..... wij hadden er helemaal geen over! Maar wat een idee om ze in de boom te hangen!!

  Flinke vorst vanacht en waarschijnlijk sneeuw!Hier lag niks meer! Dus ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste wensen voor het nieuwe jaar voor jou en al wie je lief is... en natuurlijk een jaar vol inspiratie om weer volle bak te kunnen bloggen.
  Groetjes,
  Heike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou Sam zich aan pinda's bezondigen? Vast niet ,hier gaan de vogelvriendjes een feestelijke maaltijd aan hebben geef ik je op een briefje !

  BeantwoordenVerwijderen