Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

vrijdag 8 januari 2010

Kunst


Ik had Minimuis al in geen eeuwen gezien. Nouja, het waren 2 weken zo bleek na enig rekenwerk, maar toch eej! Ging ik vandaag eens even kijken hoe het met de kleine trol gesteld was.

Nou, heel goed! Ze was druk doende met haar nieuwe kunst. 'Kijk eens oma wat ik al kan?', riep ze toen ik binnenkwam. Jeumieneutje zeg. Stond ze zomaar op haar eigen beentjes!

'En nu, wat ga je nu doen?' vroeg ik na een minuutje of vijf, want ze stond nog steeds. 'Dat weet ik niet zo goed', zei Minimuis een beetje beteuterd. Owww, toen was ze wel even om op te vreten natuurlijk. Tja, dat kan je gebeuren als bijna elfmaandige, begin je ergens aan, maar weet je niet hoe het moet eindigen. Gelukkig baart oefening snel kunst!

15 opmerkingen:

 1. Hoe kan je zo'n schat nu trol noemen? Lief ding hoor.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze weten wie het zegt Angeli! Tis echt een poepie.. uhh nouja je begrijpt me wel :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat is ze al groot geworden, voor je het weet lopen ze de straat uit.Geniet er maar van zolang het kan. Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze doet het goed, die kleine trol!!!

  Heel goed!!

  Bijna 11 maanden zei je??

  Onze kleindochter, door haar broers liefkozend Bèbè genoemd, trekt zich aan de spijlen van de box omhoog. En dan........weet ze ook niet meer verder!!!
  Leuk spul he!!

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gelukkig is "kunst "nu nog het enige dat ze baart , laat dat de eerste twintig jaar nog even zo blijven maar eh..... wát een beauty !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het gaat idd knoeterhard ciska. heel bijzonder die transformatie van baby tot mensje.

  lieve bijnaam. die kleine trolletjes zijn volgens mij allemaal hetzelfde als ik dat zo hoor, Door.

  hahaha, op een mooie pinksterdag ligt nog ver weg, Riet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi meisje. Vrolijk en terecht trots op haarzelf ;-) En die schoentjes/slofjes.. Leuk!
  Ik snap dat je twee weken erg lang vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ben stiekem gewoon bang dat ze me niet kent na 2 week Henderijn, maar dat valt reuze mee gezien haar enthousiaste kreten als ze me ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben jaloers op je. 2 weken die kleine meid niet zien lijkt inderdaad lang. Maar eergisteren ben ik voor de eerste keer oma geworden en omdat die kleindochter met mijn dochter en haar man aan de andere kant van de wereld woont, zien we haar pas over 6 weken voor de 1e keer. En daarna zal het wel eens per jaar worden. We moeten het nu doen met de foto's, en die zijn al zo schattig dat ik er graag even heen zou vliegen nu. Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Owwww Lisa, dat is inderdaad andere koek! Waar heeft ze het over denk je dan, dat zou ik ook hebben! Als je dat kleine drolletje straks mag vasthouden laat je haar gewoon lekker niet meer los. Ennuh....Gefeliciteerd!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dank je wel hoor!!
  We smokkelen haar ook stiekem mee in de koffer, alleen moet ze dan wel wat rustig zijn bij de douane. Nou ja, dan maar een slokje beerenburger, denk ik. Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik snap dat gevoel wel. Mijn kleine neef (net één, die van de sokjes ;-)) herkende me ook bijna niet meer vanavond. Gezien de afstand zie ik hem eens in de maand/twee maanden. En das veel te weinig!
  Maar oma's die vergeten ze niet zomaar hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Das een hele mooie gedachte Henderijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De tijd vliegt muizemoeder ,met eensamenwonende kleindochter van 22 wéét ik waar ik het over heb !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alweer bijna een jaar?!? Dat is snel. Het lijkt nog maar een paar maanden geleden, dat het frummeltje nog geboren moest worden.
  En wat betreft de trol kan ik je geen ongelijk geven; een heerlijk trolletje ;)

  BeantwoordenVerwijderen