Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 6 januari 2010

Malen

Muisman deed er lang over om thuis te komen met z'n autootje. Bleek het een paar kilometer verderop als een gek te sneeuwen. Maar boven het muizennest vielen alleen een paar piezelvlokjes. Wat een verschil!

Maaruhm wat ik vertellen wilde... gisteren hadden we helaas niet de beschikking over gasmaskers. Was geen overbodige luxe geweest gezien de nieuwe fase in Muismans peperproject. Werden tot nu toe de gedroogde pepers in olie gezet, momenteel komen de heterds in een soort van handmaalgevalletje terecht. Echt supergoed dingetje is dat! Heel fijn peperpoeder kun je ermee maken. We zijn nog op zoek naar kleine strooipotjes en als we die gevonden hebben, komt er vast een foto voorbij van het verpletterende gebeuren.

Waar we nou de maskers voor nodig hadden begrijp je wel... Niezend en prikogend liepen we rond, totdat Muisman op het lumineuze idee kwam om de afzuigkap aan te zetten en daaronder de werkzaamheden te vervolgen....

5 opmerkingen:

 1. Volgens mij waren jullie alleen maar tot tranen toe geroerd dat de trouwring weer aan je vinger zit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's heul slim van die afzuigkap.
  Mamamuis, volgens mij bij Xenos te koop...1-persoons-peper-en-zout-stelletjes. Hartstikke leuke hebbe-en-weggeef-dingejes voor een habbekrats

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moet je dat nou persé hardop zeggen Riet! :P

  Goeie tip Margriet!!!!! thanx.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hot stuff! Ha, zo doe ik de uien ook altijd snijden met de afzuigkap op volle toeren, scheelt een boel tranen.

  Hebben ze bij Dille en Kamille geen kekke strooipotjes?

  Een muisvol 2010!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dille en kamille, das ook nog een optie. Ik zal eens even een zwollenaar vragen, volgens mijn zit daar zoeentje Y.E.H!

  BeantwoordenVerwijderen