Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 16 februari 2010

Acting on impuls

HET LABEL SAM IS VERANDERD IN SAM EN LOTUS, DUS HIER GEEN NIEUWE BERICHTEN

Gelukkig gingen de dweilmachines stuk, anders had ik me gisteravond helemaal verloren in de prangende vraag of mevrouw Visser nou wel of niet van de botox gesnoept had. Niet dat dat erg zou zijn, maar die onzekerheid wanneer zo'n vraag in je kop oppopt hè, das moordend natuurlijk. Gelukkig vertelde Muisman, die zelf een tijd op zo'n dweilding heeft rondgescheurd, allemaal ins en outs, dus dat gaf afleiding :P

Anyway, over moord gesproken. Ik heb me ingehouden. Wel ging het global warming probleem acuut met een graad omhoog. Weet niet of je dat hebt waargenomen, kwam door mij. We liepen nog een keer het blokje van gisteren, Sam en ik, kwam er een haas zo ongeveer onder onze neus voorbij schuiven. Sam keek, ik brulde NEE, Sam aarzelde, ik brulde nog iets, Sam aarzelde...... niet langer, ging als een haas achter de langoor aan en verdween nog net niet achter de horizon, maar het scheelde niet veel.

Toen ie even een blik in mijn richting wierp verzamelde ik alle lucht die ik in me had en perste er een keihard 'SAM KOM!!!' uit. Kwam ie nog ook. Pfeww. Toen moest ik wel even mezelf kalmerend toespreken, echt waar. Afijn, momenteel doe ik met hem een intensief trainingsprogramma, waarbij het eindresultaat moet zijn dat ie alle prikkels negeert ten gunste van mij. Nou gelukkig ben ik nog niet zo lang begonnen. Schuiven we dit incident maar onder het hoofdstuk 'dat hebben we nog niet behandeld'.

*&**$##@&*^%(%$)%)$($(#$*#(#)*

8 opmerkingen:

 1. Ik trek volledig mijn vorige conclusie terug;) Conditie genoeg! Maar als bazin kan je daar niet tegenop! Pff hebben wij ook gehad met die grote snuiter die normaal altijd op 1 plek blijft! Emmerbeest, mopperdemopper etc. Die zag een dood konijn en ging er als een haas vandoor met konijn. Nou ja iets ander verhaal maar hetzelfde bleef, hoe krijg je die hond weer terug. Aan de lijn houden totdat ie luisterd! Zo, ik heb gezegd! Sam,luisteren denk eran!
  groetjes, martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Maar Mamamuis, denk je echt dat Sam niet bij je terugkomt? Bang voor verkeer hoef je op dat blokje niet te zijn, volgens mij. En de kans dat Sam de weg kwijt raakt op dat blokje lijkt me ook sterk. XD
  Heb vertrouwen in je hond! (en in de haas, die is toch veul sneller dan Sam)

  De blokjes in Groningen lijken erg op de blokjes in de polder! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sam knikt braaf van JA, Martine! Ik mag er niet eens achteraan trouwens, een ranghogere gaat nooit achter een ranglagere aan!

  Nee gekkie, ik bedoel Bustani, tuurlijk komt ie terug. Maar als de boeren ergens een hekel aan hebben dan is dat een hond op de akkers die daar losgaat, overigens hield Sam de haas errug lang bij. Maar misschien was het beestje niet helemaal fit ofzo. Maarruhm, ik train um nu heel vriendelijk, zonder getrek en gedoe volgens de roedelmethode. Ik vind het een eyeopener!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En wat koos de haas, hij koos het hazepad ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, Sam wilde zich gewoon even meten aan de haas. Even z'n dagelijkse extra beweging door flink de poten uit z'n lijf te rennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En zijn naam was ook Haas kennelijk, Min

  Welja, neem het maar weer op voor dat witte mormel, Limoentje! Van je blogvrienden moet je het maar hebben :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou mijn naam is niet paashaas op Twitter, thanks for the reminder en de follow me on Twitter button

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig dat Sam uitéindelijk toch luisterde , anders was de haas mooi "het haasje geweest " ;-)

  BeantwoordenVerwijderen