Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 15 februari 2010

Blokje om


Vandaag maar eens wat extra buitenactiviteit ondernomen, onder het motto van 'als je je toch half voelt, kun je er net zo goed een goeie reden voor hebben'. Dus gingen Sam en ik een extra blokje om. In een nieuwbouwwijk betekent een blokje niet zo heul veul, maar op het Groninger platteland wel hoor!

Nou heb ik net even de gelopen route nagetekend en gerekend op google earth. Leuke gadget is dat toch. Het is dus een blokje uhh herstel, rechthoek van 11,37 km geworden. De eerste meetkundige vorm van vele wat mij betreft. Ik wil deze zomer flink wat kilometers maken. Niet met een doel hoor, vooral voor de leuk ennuh.... natuurlijk om Sam een beetje te vriend te houden.

Maak ik nog wel een rugzakje... voor het beestje. Ja ieder zijn taak hoor. Ik verzorg de route, mag hij wat dingetjes dragen!

4 opmerkingen:

 1. Leuk blokje! Herkenbaar wat je zegt over Groningse blokjes. Dat worden gelijk blokKEN, haha.
  Misschien dat ik komende week ook een wandelingetje ga maken als ik er ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, dat is een leuk idee! Dat stimuleert om te gaan wandelen en dan kan ik daarna alle routes bijhouden in google earth, geinig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een hele tippel! Heb je dan zo'n twee uur gewandeld?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jemig, wat je een blokje noemt zeg......

  BeantwoordenVerwijderen