Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 14 februari 2010

Sam en Dot

Gisteren waren we bij een dotje, of liever gezegd een Dot, maar omdat ze nog zo klein is, lijkt Dotje toch meer toepasselijk ennuh... ze was er ook écht één trouwens. Maar hoe kwamen we daar... wel, Sam had z'n bench uitgeleend aan de kleine dame, dus die gingen we even brengen. Dot is een Ierse Setterpup. Niet een rooie, maar een rood-witte. Je ziet ze niet zoveel. Dotje is een maand of vier geloof ik, dus ze gaat nog wat groeien.

Maar goed, dolle pret met die twee viervoeters hoor, heb er een filmpje van gemaakt. Je moet trouwens niet denken dat Dot de hele dag heeft lopen rennen. Egnie. Ik heb de beelden allemaal aan elkaar gebakken eej, dan lijkt dat zo. Meld het maar even, anders heb ik straks de dierenbescherming op mijn dak. Puppies moeten ook veel rusten namelijk.

Anyway, eerst waren we op een grasveldje en daarna nog heel even bij de zee. Heb er een zenmuziekje van Moby ondergezet voor de balanssssssj. Komt er wel irritante reclame in beeld, maar die moet je dan maar even wegklikken. Das m'n straf voor het ongevraagd rippen van muziek. Tssssss.

oja voor meer hondenpret zie Muisman!

10 opmerkingen:

 1. Sam, je moet nodig wat aan je conditie doen! Straks loopt dat Dotje je echt voorbij!

  Wat een Dotje!!!

  groetjes, martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou heb je Sam wel een beutje beledigd, Martine! Geen conditie....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, daar word ik nou blij van. Er is toch niets leukers dan spelende dieren. Mooi filmpje en erg mooi muziekje erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dat vind ik dan weer leuk Oogje! Sam was ook heel voorzichtig steeds, heel voorzichtig happen enzo. Was ook heel aandoenlijk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ierse setters zijn gewoon enorm snelle honden! Als je die bij wil houden, ook als je een witte herder bent! moet je daar nu al rekening mee houden;) Dus niet gemeen bedoelt, mijn honden spreken uit ervaring! En dat zijn 1 snel beest en 1 LUI beest, die blijft staan waar ie staat:W helemaal geen conditie dus!
  Vind het overigens prachtig om de hondetaal zo te zien! Mooi hoe Sam rekening houdt met z'n vriendinnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. :P Ik heb het er even met Sam over gehad Martine, van dat het helemaal geen schande is om een ierse setter niet bij te kunnen houden enzo. Hij is nog geen twee, dus je begrijpt dat z'n zelfvertrouwen nog niet optimaal is.

  Ha Angeli, die kleine loopt ook zo lollig vind je niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi filmpje.
  En mooie muziek, dat ook :)

  Superlief:D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. scháttig filmpje met een flnke "dot" energie !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lief hè, Limoentje, daar had Moby een mooi liedje bijgemaakt!

  Een DOT ja! Daar hoeft idd geen 'tje' achter, Riet!

  BeantwoordenVerwijderen