Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 21 februari 2010

Niet dus

Je gelooft het niet, ga ik naar de verjaardag van Minimuis en dan neem ik helegaar niet mijn cameraatje mee.... tsss, kunnen jullie niet eens even het prachtige rode jurkje zien dat ze aanhad, met de witte maillot eronder. Lollig joh. En ook niet de mooie knikkerbaan die ze kreeg, met drie heule grote knikkers (in-de-mond-stop-proof had de mevrouw in de winkel gezegd, maar ik acht Minimuis persoonlijk tot errug veel in staat....). En niet het lieve loopfietsje en nog een paar andere leuke kadootjes. De lekkere zelfgebakken appeltaart en al die mensen die daar even een stukje van kwamen oppeuzelen. En dat er een heule zoot slingers in de kamer hing en dat iedereen een punthoedje op had. Nee, nou overdrijf ik. We hadden geen feesthoedje op, maar wel een pretgezicht. Ons eigen hoor. Niks van karton. Maar dat moet je maar geloven dan, zo zonder beeld. Nou das toch eigenlijk ongeloveloos en alderverschrikkelijkst!

Tja....

Volgend jaar maak ik het goed. Erewoord.

5 opmerkingen:

 1. Niet te geloven!!!

  Dat kan echt niet!!

  Als ik minimuis was geweest had ik je eerst terug naar huis gestuurd om je toestel te halen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh maar ik had gisteren ook geen camera bij me. En ik kwam van die fotogenieke dingen tegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig kun je met woorden ook een beeld schetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan kwam ik er weer genadig af Door, ik mocht zomaar blijven!

  Iets met vleugels hè, Min, weet ik alles van!

  :P daar zeg je wat Liesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En jij denkt dat we dat allemaal geloven...... her schaapje zag er natuurlijk niét uit omdat ze net de waterpokkies gehad heeft of zo ...... mij maak je niets wijs hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen