Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 11 februari 2010

VERTEL is de strekking van dit blog

Ik had een sjaal over m'n hoofd en rond de hals gewikkeld. Daarna de capuchon van m'n vest op gedaan, de jas aan en dan nog 'ns een sjaal om de kraag en de rest heen, zodat ik mijn mond en neus kon bedekken. Tis soms bar koud hier, webstruiners!

Nou, Miep, zeker weer niks meegemaakt zeker dat je dit met ons gaat delen? Tssss, toe nou ff, tis om de vraag die in me op kwam wat in te kleden. Afijn, al lopend was het heerlijk warm en vrij windstil rond de kop, maar de nek voelde eigenlijk erg dik ingepakt (ja dûh). Eigenlijk werd ik er wat moe van om mijn hoofd in één stand te moeten houden zeg maar. Wat ik gek vond, omdat ie aan alle kanten steun kreeg eej.

Anyway, toen dacht ik dus. Als je nou een brace hebt (door een whiplash ofzeu), wordt dat dan ook vermoeiend op den duur. Iemand wel eens zo'n ding gehad? VERTEL,VERTEL!!

Gisteren kreeg ik een mailtje van Promotion-Time.com. Of ik wel reclame op m'n blog tegen vergoeding. Verder helemaal geen info. Nou ff los van de vraag of ik dat wel zou willen, reclame. Maar kent iemand die mensen? En hoe werkt dat dan? En wat schuift het? VERTEL, VERTEL!

8 opmerkingen:

 1. Vertel!!!!!
  Bert Vischer in de buurt geweest?
  Of naar de voorstelling?
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog nooit van gehoord, moet ik zegggen. Zelf werk ik met Google Adsense, dat is zeker betrouwbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Google is leuk, totdat ze besluiten het account te sluiten (bij mij gebeurd). Promotion time maakt reclame voor online casino en andere gokspellen als ik me niet vergis. Een dame die je gemaild heeft?
  Heb zelf nu M4N, krijg eind deze maand de eerste 30 euro uitbetaald (inkomen van een maand, niet onaardig vind ik).

  Bracetechnisch heb ik geen ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe is het met de Kiva's trouwens? Denk dat ik mijn advertentie inkomsten daar maar naar doorsluis. (wat moet ik met al dat geld, whoehaa).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geen idee!! Vraag het aan Teuni van Zuinig leven. Die heeft dat ook.

  Ik moet er persoonlijk niet aan denken.
  Heel vervelend al die reclame.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een brace is heel vervelend want voelt als een harnas is me verteld en over die andere vraag heb ik echt geen idee. Ben juist zo blij dat ik voor een klein bedrag geen reclame meer op mijn log maak voor wat dan ook...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik weet gelukkig niet hoe zo'n brace aanvoelt maar mocht je iets over een voet in het gips willen weten........

  BeantwoordenVerwijderen