Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 10 maart 2010

Hergebruik

Handig als er nog wat meubilair staat dat met het grof vuil mee moet. Heb je zomaar een aantal punten om gaas tegenaan te zetten. Het witte stel moet namelijk even een tijdelijke ren om wat in rond te uhm.. rennen. Kan ik ondertussen in alle rust de tuin vandalismeresistent en kattenpoepvraatproof te maken. En de moestuin niet te vergeten.. daar moet het hekjewerk ook even nagekeken.

Dus als eerste werd er gaas tegen de regenpijp bevestigd, daarna aan een stoel, toen aan een bank, gingen we door naar de droogmolen en eindigden we bij een kruiwagen vol water, voor het gewicht zeg maar. Nou en het gaatje dat overbleef werd gedicht met een groencontainer, die kun je mooi wegrijden, want om nou elke keer over het hek te springen... geef je ook maar het verkeerde voorbeeld natuurlijk. Zo kregen ze een mooi stukje speelplein

Anyway, ik ben er klaar voor... als die vorst tenminste een keertje wegblijft snachts, want een schop in de grond.... lukt van z'n lang zal ze leven nog niet!

7 opmerkingen:

 1. En hier had ik wel graag een foto bij gewild. Voor de broodnodige beeldvorming zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yup, een fotootje erbij is altijd leuk.

  Hier valt ook nog niet echt veel in de tuin te doen want de grond is bevroren. Jammer.

  BTW die 2 witte muizen van je zijn wel errug groot hoor, mama Muis. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De tikkende klok, die de tijd wegtikt, blijkt bij jou in rustiger "vaarwater" te verkeren: ik vraag me met regelmaat af waar jij je tijd vandaan haalt om dit allemaal te ondernemen! ???

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, ik zie dat ik niet de enige ben die hier graag een fotootje van had willen zien. Bevalt de nieuwe Loot?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ehhhhh...en die slimmerds weten niet dat ook zij gewoon even tegen die container aan kunnen duwen ? dat hoop ik dan maar voor je :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dan zit ik toch echt in een warmer stukje Nederland. Ik heb hier al de grond een keer kunnen omspitten. Maar ja straks als het zomer is kom ik er met geen mogelijkheid meer doorheen, dan is die klei hier beton geworden...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Enneh.... is het hóóg genoeg dat gaas .met een béétje aanloop is de horde anders wel te nemen hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen