Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 9 maart 2010

Van dit en van dat

Morgen heb ik vast spierpijn. Die Minimuis joh, die doet niks anders dan ballen in het rond gooien. En wie moet er dan weer als een haas achteraan. Oma natuurlijk. Ik had Sam of Lotus kunnen inschakelen, maarja die zie je natuurlijk nooit meer terug. Vinden ze veel te leuk, zo'n stuiterballetje.

Je kunt mij trouwens inhuren hoor. Wilt u uw kattenbak schoon of tuin ontdaan van drolletjes? ik heb personeel dat dat zo ff regelt. Griebels nog an toe. Dat is eigenlijk het enige wat ik van zo'n hapsnavel niet kan uitstaan. Die onsmakelijke interesse in anderbeests poep.

Maar dit terzijde. Bij Minimuis hebben ze een lage vensterbank. Dat is leuk joh. Kun je samen voor gaan zitten en autootjes in laten rijden. Jammer dat Minimuis alleen met auto's gooit momenteel. Denk dat het een fase is hoor. Op zo'n vensterbank kun je ook mooi tekenen. Op papier dan hè (* maar ook best wel zonder, maar dat heb ik niet gezegd, nee hoor, ik ontken alles. Straks mag ik niet meer oppassen... Wat? Waar gaat dit over! Ik bedoel maar *fluit onschuldig)

Afijn, ik heb nog een filmpje, kijk morgen wel even of dat wat is . Muisman heeft trouwens een kleine variant gemaakt op de 'wachten met uit de auto stappen film' van gisteren. Harstikke leuk joh. Ennuh.. ik heb twee broeken aan hoor, want het was berekoud, dus ik ben niet tien kilo aangekomen ja!

7 opmerkingen:

 1. met zoveel lichaamsbeweging door minimuis is het toch ook onmogelijk om 10 kilo aan te komen...
  Bedankt trouwens voor je reactie en tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht hetzelfde als Akelein;) En het is goed voor je conditie! Dus minimuis; gooien maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Minimuis én honden gaan samen wel voorkomen dat er 10 kg. aankomt maar éigenlijk heb ik niets gezien dat in de filmpjes dat in 2 broeken verstopt zou moeten worden dus het valt álles mee * staat nu voor de spiegel om een vergelijkend warenonderzoek te doen dat ik haar nadeel uitvalt *

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Smakelijk, ik zat net even een hap te nemen van mijn ontbijtje toen ik het onsmakelijke stukje hapsnavel las. Maar minimuis verhalen maken alles weer goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die filmpjes over jullie viervoeters fantastisch ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ahum, weet niet of ik het zeggen mag, maarruhhhhh ik vind Muismans film wel errug leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als dat geen Oscar-winnende film is!
  Het is echt een heel leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen