Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

donderdag 18 maart 2010

Morgen weer gewoon graag

Arme Sammetje. Is zomaar ziekjes. Moet overgeven en wil niet eten. Zit helemaal geen muziek in het beestje. Denk dat ie wat gesnaaid heeft uit de berm ofzo. Maar even afwachten.

Lootje is ook niet helemaal normaal trouwens. Ze heeft als hobby vogeltjes achterna rennen. Enig idee hoeveel van die vleugelklappers er zo gemiddeld rondvliegen hier? Nou, HEUL VEUL! Vanmorgen had mevrouw weer de verengekte in de kop. Inmiddels loopt ze grote stukken los tijdens het wandelen en raad eens wat er voorbij gevlogen kwam. Jawel een heel leuk vogeltje. ZWwwwwwwwiiieeeuuw en daar vloog Lootje ook al... Ik prijs mezelf gelukkig met het Groninger platteland, dan hou je toch redelijk lang zicht zou ik willen zeggen.

Ze kwam wel vrij snel weer terug hoor, maar toch. Kijk Sam houdt van een hazeboutje. Dat is lekker overzichtelijk. Meestal zie ik die pluisstaarten een fractie eerder en kan maatregelen treffen, maar met Lootjes afwijking.. Dat wordt nog lastig ombuigen eej... pfewwwww *gaat met nat washandje op voorhoofd op de bank liggen*

5 opmerkingen:

 1. Arme Sammie... hopen dat het snel verbetert!
  Wat Lootje heeft, heeft onze Kyra ook: geen vogel is veilig. En erger nog: katten! Dat zijn de enige situaties waarin zij (tot nog toe) echt niet meer luistert....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was vast een heel erg intensieve wandeling! Je hoeft je in ieder geval niet zorgen te maken dat ze niet voldoende beweging krijgt. Het klinkt wel schattig hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap Sam en tja wat Lootje heeft met vogels heeft de hond van mijn ouders met eenden.
  Maar ja die hebben haar dan ook geleerd om de vogels de tuin uit te jagen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal héél zachtjes op de toetsjes rammen , kun je lekker even blijven liggen want dat span houd je wel bezig hé! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onze hond had het met katten, als er één i nde buurt was, konden wij hoog of laag springen, maar niets hielp. Was ook wel geinig, want als de kat één stap vooruit deed, deed onze hond er twee naar achteren.

  BeantwoordenVerwijderen