Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 30 maart 2010

Van alles niks

Heul jammer dat ik mijn fototoestelletje niet in de tas zat, want Minimuis had een erg mooi toefke op de kop. Een klein staartje dat recht omhoog bleef staan en dat zag er natuurlijk superlollig uit. Maar goed, de troeliewoelie komt vrijdag logeren, dus ik krijg (her)kansingen genoeg!

Minimuis is momenteel van de knuffelige. Zit je niksvermoedend op de grond, komt ze aanschuiven en dan moet er even om de nek gehangen worden. Heerlijk hoor. Snotneus is minder, maar als je jàààààààren in de thuizorg gezeten hebt, maal je niet om een beetje glibbergroen. En dan nog wat, dit is eigen hè das toch anders dan van een vreemde..

uhm.... Jullie hadden al gegeten toch?

Ik eet nu, wat tussen de bedrijven door. Een allegaartje van restjes, want Muisman en ik hadden miscommunicatie over de boodschappen. Jammer, want ook de koffie was op. Nu drinken we straks koffie verkeerd van een restje bonenbrouwsel van gisteren. Tja als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan ennuh.... lekker goedkoop dagje!

oja, Foto's van Sam en Lootje bij Muisman

5 opmerkingen:

 1. Ja ik had al gegeten, een restje van een losbandig leven. Zelf een ietwat muffige komkommer opgedoken.
  Hij smaakte beter dan dat ie er uit zag.
  En van koffie heb ik geen kaas gegeten..
  Herinnert me wel eraan dat ik morgen van alles in huis moet halen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeg, zit ik hier net te ontbijten, begin jij over glibbergroen;( Nou heb ik drie kinderen, weliswaar allemaal boven de glibbergroen leeftijd, maar wat ik maar wou zeggen; van eigen is het minder erg en ik ben wel wat gewend;)

  groetjes, Martine die uitkijkt naar een foto van minimuis met staart:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow nostalgie! Mijn dochter had ook al snel zo'n toefke op het koppie, toentertijd. Het groeide later uit tot een prachtig krullende staart...
  Glibbergroen (indien aanwezig) vangen de kids hier inmiddels lekker zelf op. Maar ik heb dan ook nog niet te maken met hun eventuele nageslacht... Bovendien bevind ik mij op een tijdstip dat ik zou WILLEN dat het weer etenstijd was :-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn etn was nét aan het zakken ,gelukkig zakt het rustig door ,ik ben oma genoeg om nietoverstuur te raken van een "kinderbelletje" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben hier WEEEEKEN niet geweest. Blijk je gewoon verjaard te zijn in de afgelopen periode. Nou, van harte dan nog maar.

  Als ik alle stekjes, plantjes, potjes etcetera bij jou zie, dan denk ik aan mijn 4 potten in de vensterbank... Ben toch niet zo'n tuinierster. Ik geef het maar gewoon toe.

  Oh ja, terwijl ik hier toch heel uitgebreid reageer. Ik zag je streven voor 500 Kivaatjes. Dus... Ik ga richting nummer 28. De verkoop van gehaakte handel loopt niet zoals gepland. Zodoende zal ik zelf weer wat sponsoren.

  BeantwoordenVerwijderen