Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 25 april 2010

Kom in de kas!

Kijk, op deze kas heb ik 250 euro geboden... Wil um zóóóóóóó graag hebben! Maarja, er staat een telefoonnummer bij en laat bellen nou in mijn top drie van dingen staan waar ik niet zo heul gek op ben.... Tja, dan vis je wel eens achter het net eej. In musselkanaal staat ook een aardige, maar daar is het beginbod al 425. Das dan net weer dat je zegt... hmmmm.... beutje veul.

Anyway, gisteren kregen we van vrienden een bijzonder mooi kado. Een lantaarnpaal. Krijg je ook niet elke dag (gelukkig maar natuurlijk, want dan zat je al snel enigzins omhoog. Nouja konden we een handeltje beginnen, dat dan weer wel en alle kassen kopen die we willen. Maar waar had ik het over, oja, lantaarnpalen) Dit exemplaar is niet zoeen met hutsels en frutsels, want dat is niet helemaal ons kopje thee, maar een hele leuke ufoachtige. Nou heb je nog geen beeld natuurlijk. Muisman zal even de onderkant van het ding wat achteruitgangproof maken en dan zetten we um in de tuin en zal ik um vereeuwigen.

Had ik al gemeld dat de piepers boven de grond komen met kleine donkergroene blaadjes aan steeltjes? Jawel! Ennuh, gisteren stond ik als iemand uit een derde wereld land op hompen grond in te hakken. Keiharde kleiblokken (ik haat klei), moesten fijn, want anders is zaaien helemaal geen doen. Tis droog in de tuin, hopelijk blijft de nachtvorst weg en kan de buitenkraan weer gauw aan, want regenwater om uit te putten, heb ik ook niet meer....

Nou, zal eerst de hondjes uitlaten, ga ik dan bonen in de grond stoppen. Latur!

Update: ben nog een beetje aan het meebieden, dan maar een weekje minder op vakantie :)

12 opmerkingen:

 1. Hoi mama muis,

  Als je de kas voor dat geld krijgt en je gaat hem halen kom dan bij ons maar een lekker bakkie doen. Wij wonen niet zo ver van Dalfsen. Ik heb me al verlekkerd aan de kas. Mooi ding hoor.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh.. mooi dat je de paal mooi vind en van die poep....heb ik te laat gelezen, nou hou je tegoed, hoor.
  Kom binnenkort lags met veel poep.
  Dat paard van ons poept maar door hè?
  Dus er is genoeg, wel meer dan een emmer!.
  Gat wat een fijne kas, hoop dat je em krijgt!
  Ga de tomaatjes en paprikaatjes planten in mijn kas, ook wel een mooie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kas joh! Gewoon bellen: even vervelend voor je, maar dan maak je wel meer kans! Doen hoor, 't is ZO voorbij! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Das een heul gezellig plan Jolanda!

  Ik wil een EMMERTJE Lineke! Dus je paard hoeft maar 2 keer te poepen.

  Tja Libra, dat zeg je nou wel, maar stel nou dat de persoon zegt, je mag um voor 400 meenemen, want ik heb meer telefoontjes gehad. Dan weet mijn hoofd ook wel dat het kasje dat wel waard is en dan moet ik terplekke bedenken of ik dat wil... poeheeee, en dat terwijl ik daar dan even heel goed over na moet denken.... Nou en dan zeg jij: dan zeg je dat toch, meneer ik moet er nog even over nadenken, bel u nog wel terug.... owww griebels... moet ik nog een keertje!!!!! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon bellen,hoor,zonde als hij net voor je neus weggekaapt wordt.

  Gr van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt hoor met dat bellen, kun je muisman niet lief aankijken of iemand anders die daar wel goed in is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan er niet over meepraten omdat ik nooit iets via het internet koop/bestel ,heb dus géén idee waar je allemaal tegenaan kunt lopen bij het "onderhandelen " Maar het lijkt me bést de moeite om voor €200,-- verschil even aan de bel te hangen ,ik hoop dat je de kas kan scoren !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou ja wij bepalen van te voren altijd wat we maximaal ergens aan willen uitgeven. Dus jij komt hem halen voor maximaal 300 euro (is verdorie 1,5 de vraagprijs) of anders niet.
  Succes met bellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hmmm ik zie al dat je al 320 geboden hebt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De kaap is al aan de gang Inka en Andre!

  Jij begrijpt me Mucha! Denk dat ik sinterklaas moet bellen.

  Nou, behalve dat ik er een knoert hekel aan heb, denk ik dat er hier niet veel speling zit

  Dat is ook verstandig min, maar met dit soort dingen weet je dat het onwaardschijnlijk is dat je zo'n object voor een habbekrats op de kop kunt tikken. Dan moet je echt heel veel mazzel hebben. Ik heb inderdaad meer geboden, maar ik denk dat het ding wel weg gaat voor 450 ofzo...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kun je anders niet iemand voor je laten bellen? Het is zo'n mooi bedrag!

  BeantwoordenVerwijderen