Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 26 april 2010

Lek (prikken)

Toch wat vorstschade opgelopen. Nadat het buitenwater erop gezet werd, kwamen er in m'n kasje straaltjes tevoorschijn die er eerder nog niet waren. Twee, bovengronds, dus dat was fijn. Kon Muisman mooi even een noodverbandje aanleggen. Ook twee spuitmondjes die je op een tuinslang kunt klikken hadden het leven gelaten.... Ja, zo worden we nooit rijk natuurlijk!

Anyway, het scheelt een stuk dat ik nu weer bij de moestuin zelf water kan tappen. Met mate natuurlijk, want die groenteknakkers moeten geen watjes worden. Maarja, met zaaien... het is droog hoor, echt droog, dus dan moet je wat eej. Onderstussen lijken de in gebruik genomen stukken meer een mijnenveld dan een lieflijk stukje moestuin... Overal waar je kijkt stokjes in het kader van de katproefheid. Er gaat een redelijk preventieve werking van uit.


Wolf wil zich nog wel eens te buiten gaan en de stokjes gewoon ook onderploegen. Maar over het algemeen gesproken....... *rent naar buiten en klopt op stuk ongeverfd hout* .... mogen we niet klagen over het resultaat!

1 opmerking:

  1. ai....lek is niet lekker ,hoewel ...als je meerdere gaatjes hebt is de slang tóch lekker dan met één gaatje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen