Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 6 april 2010

Schijnen maar

Ze stond heel even de zon te aanbidden, voor ik provisorisch een scherm opwierp voor wat schaduw (nouja, volgens mij vond ze het licht gewoon te fel :P). De ploert voelde al warm en strooide gul met vitamientjes om geteisterde winterlijven en lijfjes een oppepper te geven. Nou doe ik net of we hier in Siberië zaten de afgelopen winter en dat viel natuurlijk mee, maar eerlijk is eerlijk, lang duurde het wel!

Anyway, omdat de zon wel een beetje een gespleten persoonlijkheid is en ook zo z'n st(r)eekjes heeft, kreeg Minimuis ook nog wat beschermingsfactoren op haar snoetje en ging toen lekker buiten spelen in haar campingbedje. Bleef er niks anders over dan er naast te gaan zitten, beutje de boel in de gaten houde eej. Wat een straf zeg! Verschrikkelijk.

Moest ik het schrijfklusje even laten voor wat het was.... Nou, het is nog lang geen twaalf uur hoor! Ennuh.... binnnen is binnen qua mooi weer. Ja toch?

6 opmerkingen:

 1. Wat worden kleintjes snel groot!
  Ook in het filmpje van de bellen, wat een meisje al! Snap die trotse oma hier wel hoor.. beetje in de zon zitten. Tssssk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een plaatje. De zon was heerlijk om in te zitten vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende foto,genietend van het zonnetje.

  gr inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wees blij dat je er naast mag zitten, nog even en ze hebben je al niet meer nodig.Lekker genieten zolang het kan, ik ben nu ook blij dat ik toendertijd ondanks een 34 urige werkweek 1 dag op m,n kleidochter heb gepast. Je krijgt er toch een andere band mee. Btw Hier zouden ze het kindje de hele tijd op arm cq schoot gehouden hebben, Ze sjouwen wat af hier met de kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En is de rugpijn nu helemaal weg? Ik hoop het zo. Helaas heb ik nu net rugklachten gekregen, dus ik zit nu te balen als een stekker..
  Maar ja het schijnt over te gaan. Mooie foto weer van Minimuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja het omaschap kan héél zwaar zijn ,maar wat je niet dóet voor zo'n kleintje , ik leef met je mee hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen