Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 30 mei 2010

JA

De kleigrond slobbert tevreden al het vocht naar binnen. Muisman maakt een vliegerfilmpje op z'n laptop, ikzelf probeer wat websitebouw uit, de afwasmachine sproeit vrolijk in het rond en de snavels liggen met volle buiken op hun kleedjes. Beetje verongelijkt dat wel, want beide hebben een dwangbevel gekregen. Ze mochten niet eens keihard tegen een raam opspringen. En er liep er aan de andere kant nog wel een kat (die ze verdeurie al meer dan gemiddeld kennen, het moet niet gekker). Wat weer een onredelijkheid van de baas.

JA.

Buiten is het eindelijk even droog. Alle groeisels tieren welig. De gevoelstemperatuur staat op onaangenaam. Ik heb geen (tuin)zin en tegen dat gevoel is geen (on)kruid gewassen. Misschien gaat het morgen beter. Zaai ik Jandijvie en koop geen plantjes. Zeker nu ik zaadjes heb gekregen, lijkt het uitgeven van eurocentjes bij de tuinwinkel een ietwat overbodige actie. We zullen wel zien, of niet natuurlijk, dat kan ook.

JA.

Ennuh... ook al is fröbelen op de bank best gezellig, met een muziekje en op z'n tijd wat proviand (eetwaar,leeftocht, lijftocht, mondkost, mondvoorraad, voedingsmiddelen, voedsel), toch overweeg ik een winterslaap.

JA!

4 opmerkingen:

 1. je hebt de temperaturen van de meimaand mee , dóen zou ik zeggen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi,hoi,balen he,dat het zo regende vandaag,geen tuinweer.Misschien morgen zaadjes in de tuin plaatsen?
  Het zou inderdaad weer wat beter worden.

  Fijne avond verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een begrijpelijke overweging, gezien de bijna winterse temperaturen! Maar wordt snel wakker, want aan het eind van deze week komt toch echt de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet te lang hoor die winterslaap, want echt de zomer staat voor de deur..

  BeantwoordenVerwijderen