Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

zondag 1 augustus 2010

Weer vriendjes

Hè,hè, tuut, tuut... Ik kan melden dat de rust is weergekeerd aan het hapsnavelfront. De hormonenstorm is gaan liggen. Kan niet zeggen dat ik er rouwig om ben, maar dat zal de oplettende lezer inmiddels wel begrepen hebben. Hopelijk zijn Muisman en ik alert genoeg geweest en staan er niet op een kwade dag honderd en één dalma... ik bedoel twaalf minisnavels voor het bed. Verrassing!

hmpff

Alles wordt nu weer wat makkelijker. Zoals wandelen bevoorbeeld. Trouwens, het doel van deze week is de aanschaf van nieuwe wandelschoenen. De oude zijn schoon op zoals ze (wie zijn dat eigenlijk, die ze) dan zeggen. De kersverse stappers passen mooi bij het boekje wat binnenkort door de brievenbus glijdt: Pieterpad deel 1. Yep, gaan de hapsnavels en ik lopen. Maar eerst nog ff in training natuurlijk. Heb er zin in!

5 opmerkingen:

 1. Prachtige plannen, en gelukkig weer rust in huis ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vorig jaar mijn vertrouwde stappers laten verzolen. En ik wens je natuurlijk hele fijne wandelingen van Pieterburen naar de Pietersberg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben jaloers ..... ik wil óók het Pieterspad lopen maar dat vraagt nog véél meer logstieke toestanden voor kijken dan een vierdaagse ,wat léukkkkkk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeg Riet, kom je dan in elk geval een keer een dagje meelopen?

  BeantwoordenVerwijderen