Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

woensdag 6 mei 2009

Er uit!!


Ze zijn me te vroeg ontvallen, echt waar. Ik zie ze nog voor me met hun stevige, maar zachte huidje, het uitdagende blauw, vol jeugdig overmoed en op scherp om de klus te klaren. Wie kon voorzien dat ze zo'n heftig maar kort bestaan zouden leiden. Vlammen heet dat en dus opgebrand na een week. De vingers star van tape en meer luchtgaten dan prettig. Einde verhaal. Jongens, jullie waren geweldig en ik wil nooit andere weer! (nee dan jok ik niet, want ik haal zo gauw ik tijd heb nieuwe, maar wel precies dezelfde).


Ik heb vandaag deze jongens met de voetjes in de grond gezet. Mais! I luf mais! Heb natuurlijk veel te veel plantjes, die ga ik heel creatief ergens achter de aarden wal zetten. Dat heb ik dus al wel geleerd dit jaar. Preciezer zaaien om minder uit te hoeven dunnen en zo veel mogelijk samen met andere tuinders zaad inkopen en onderling verdelen..... ofuhhh een grotere tuin.... hmmm... weet niet.

Anyway, het lijkt hier vooralsnog wel droog te blijven. Ga ik ook nog wat boontjes de vrijheid geven. Hoezo nog geen ijsheiligen... living on the edge ja!! ... als het mis gaat mag je zeggen; Eigen schuld!

5 opmerkingen:

 1. En gevlamd hebben ze die wantjes!


  Min

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is ongeveer het enige, wat ik leuk vind aan tuinieren...tuinhandschoentjes kopen :-) ehhh en die mais, ja, is lekker, maar ik vind vooral de ontwikkeling van de plant erg mooi. Als dat pluizige er aan komt, wit en rood...prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een wátjes die wantjes ! Een beetje puin ruimen en ze laten het al liggen .....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit jaar lak gehad aan ijsheiligen. Alles staat bij mij gewoon al buiten, afgehard en wel! ik had ook niet meer zoveel zin in al die potjes in huis..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het zal nu toch wel mooi weer blijven. Het risico lijkt me niet al te groot. Maar ehhh...die wanten zijn wel snel kapot. Moet je nou elke week nieuwe?

  BeantwoordenVerwijderen