Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

maandag 8 februari 2010

Hangen en wurgen

Weinig babbels van deze kant. Al meer dan een week snotverkouden, bouwvakkers in de kop, marathon in de benen, onbedaarlijke kriebelhoesten. Tja, wie zegt dat het leven saai is eej! Gelukkig wel weer m'n neus terug. Niet dat het aanhangsel zelf ontbrak, maar m'n reukvermogen was compleet met de muziek mee. Dat vind ik zo vreselijk ongrappig. Tis net of je dan een beetje van de wereld bent afgesneden.

Moet er niet aan denken om nooit meer te kunnen ruiken. Geen vlaagjes aftersun op een warme huid, wasgoed dat net van buiten komt, pasgeboren babietjes, een shirt van Muisman, versgebakken appeltaart of brood, zee, versgezette koffie, lijnolie, basilicum, houtvuurtje, graan, rozen.... Dat is wel inleveren hoor. Maar ze doen het dus, de neusgaatjes. Ik nam een diepe snuif van Sam. 'Ha lekkere stinkerd, daar ben je weer!', stelde ik intens gelukkig vast. Want ook vieze luchtjes kun je missen :P.

6 opmerkingen:

 1. Kommer en kwel dus, lamlendigheid... Het schijnt te heersen. Voorlopig ben ik nog niet aan de beurt ;)
  En niet meer kunnen ruiken, dat lijkt me een nachtmerrie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou (voor eventjes) ook wel mijn neus kwijt willen zijn: het vanavond gegrilde visje blijft hier wel HEEL lang nawalmen!!!
  Gelukkig voel je je al beter, houden zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ik heb maar besloten dat ik morgen mijn wintertenen toch maar aan de huisarts toon.
  In december 2 weken last van gehad en nu heb ik ook weer klachten. Blijkbaar komt er weer een koufront aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het al weer ietsje beter met je gaat.

  Doe rustig aan,en hou je lekker warm!

  Ik heb het wel aan een verkoudheid overgehouden, alleen heel sterke geur neem ik waar!

  Jammer maar helaas..........

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yep weet er alles van, hier van hetzelfde laken een pak, maar het schijnt weer over te gaan dus. Moed houden en BHKK (bank hangen kassie kijken)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klop,klop, klop ....verkoudheid loopt ook deze winter ,tot nu ,onze deur voorbij .....zou ik dan tóch een loopneus hebben??;-)
  Beterschap !

  BeantwoordenVerwijderen