Ben je blogger of bloglezer en fan van KIVA? Word dan lid van het open team 'Dutch Bloggers for KIVA'!! info? Zie link in de side bar of mail me (zie profiel)WE ZIJN AL MET 17!!

dinsdag 3 augustus 2010

Vierkantje

Een bescheiden mijlpaal. Het eerste officiële blokje om in gezelschap van twee hapsnavels in plaats van één. We begonnen simpel met dit vierkantje, wat Sam en ik dus al eerder aflegden. Niet met nieuwe wandelschoenen helaas, dat actiepunt staat ongewijzigd open (de week is nog niet om!). In plaats daarvan liep ik op schoenen die ook al lang en breed aan vervanging toe zijn. Dun rubberig zooltje.. nou dan gaan de voetjes op den duur wel branden hoor. Maarja m'n gymschoenen (wie zit er nou eigenlijk op dit geneuzel te wachten) die zijn gewoon te klein geworden, of verkeerd opgedroogd, zoiets.... nouja, ze passen niet. Punt.


Anyway.... het was wel een geslaagd ommetje. Net voor de wolkbreuk weer binnen en dus slechts met mate natgeregend. Verder lag m'n gezelschap de rest van de dag te knorren, dus men had kennelijk behoorlijk wat energie verbruikt, dat kan ook nooit kwaad natuurlijk.

Onderweg pikten we even een bankje mee. Natuurlijk geen afvalbak te bekennen. Dat vind ik nou zo suf! Gelukkig had lootje belangstelling voor de resten na het aangenaam verpozen (neh, mocht niet natuurlijk).Trouwens, Sam is zo lomp, die kijkt echt nooit waar ie piest. Krijg je dit soort dingen: fijn niet?

9 opmerkingen:

 1. Héél belangrijk goede wandelschoenen ja .Maar met twee van deze mooie hapsnavels ...is een paar energiebesparende rolschaatsen misschien een idee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha gelukkig zie je aan zijn witte vacht goed waar je 'm moet wassen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja, als er al geen afvalbak was dan was er voor Sam waarschijnlijk ook geen beter plekje om te piemelen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O jee.....beetje vies!!

  Iiiiikkkxxxxx...en nu......in bad??

  Je moet toch eens wat aan de opvoeding van Sam gaan doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeps, foutje! Da's andere koek dan piesen op het laminaat, de keukenmat of in het hoekje van de bench. Maar ja, die kleden kunnen in de machine en zo'n hond niet. (Toch?) :)))
  Het gaat hier thuis steeds beter met zindelijk worden van Mika, alleen als hij heel druk speelt weet ie het even niet meer en piest dan terloops even op het laminaat. Of kan dat dominantie zijn?
  Verder is het een portret hoor, we hebben er onze handjes vol aan. En jij hebt er nog wel TWEE!
  Anyway, is die plek nu weer bloemetjesfris op zijn hoofd?
  Groetjes, Dagmar http://bewustconsumeren.web-log.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En, heb je het eruit gekregen? Met een beetje glorix... Wat een prachtige vachten hebben ze. Heel erg mooi.

  Hier zijn schoenen ook regelmatig verkeerd opgedroogd volgens de 'grote' meiden. Of gewoon vanzelf te klein geworden. Of ik mocht de gympen eigenlijk niet wassen en deed ze toch perongeluk in de wasmachine...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. gheghehgheh Riet, dat durf ik helemaal niet (dat rijmt ook nog)

  Het heeft voordelen dat wit! Ik snap niet hoe jullie dat doen met je interieur Fluitenkruid! (en dan bedoel ik natuurlijk niet dat iedereen maar wat rondplast)

  Ja neem het maar weer voor Sam op Libra, tis gewoon een hork (en soms is lootje nieuwsgierig dan steekt ze gewoon haar kop eronder... ja das dom natuurlijk!)

  Is al een gemiste kans Door, die opvoeding. Hij is nou twee!!! wordt niks meer :)

  Ha Dagmar, het is precies wat je zegt. druk aan het spelen en dan ontkomt het hem, net als bij een kind. Heeft in mijn beleving niks met dominantie te maken. Ze zijn gewoon nog niet echt zindelijk. Als hij geslapen heeft, meteen naar buiten voor een plasje en verder als hij wakker is en wat rond loopt zo nu en dan ook tussendoor even meenemen voor een plasje. Nou en dan zeg je: plasje doen. steeds op dezelfde manier en je prijst hem uitbundig als het lukt, dan kan mika net als sam straks op commando een plasje doen! (poot van een fris Lootje en natuurlijk ook van Sam)

  hmmmmm mama'ritha, ik ben niet zo gek op de geur van bleek maar gelukkig hebben ze hun eigen shampoo!! (ennuh.. je moet beter naar je meiden luisteren, die hebben helemaal gelijk! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn tochtgenoten wandelden eerst het pieterpad vooraleer ze naar compostela vertrokken ;)
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha tijdtussendoor! Kan zomaar uitgroeien tot zoiets moois natuurlijk.....

  BeantwoordenVerwijderen